info@m-gorsek.si

Petrovče 225, 3301 Petrovče.

Pogoni vrat Hörmann

Dvoriščni pogoni:

Hörmann pogoni za krilna in drsna dvoriščna vrata.
Ponujamo vam Hörmann pogone za avtomatizacijo odpiranja in zapiranja krilni in drsnih dvoriščnih vrat.

Garažni pogoni:

Hörmann pogon za vašo garažo.

Dvoje vrat lahko odprete samo z enim oddajnikom in se iz tekočega prometa zapeljete direktno v garažo. Udobneje in varneje skoraj ne gre.
Vrata se odpirajo mirno, pred zapiranjem se vključi mehko zaviranje. To ščiti vrata in pogon.

Trajno zanesljivo delovanje.

Varni Hörmann pogoni. Samo pri Hörmannu imajo garažna vrata serijsko vgrajeno varovalo pred nasilnim dvigovanjem. Ko so vrata zaprta se varovalo avtomatsko zaskoči. Vrata so tako v trenutku fiksno zapahnjena in zaščitena pred dvigovanjem. V nasprotju s pogoni drugih proizvajalcev je zapahnitev popolnoma mehanska. To pomeni, da je prav tako učinkovita v primeru izpada električnega toka.

Delovanje vrat Hörmann je brezhibno. Garažna vrata se odpirajo in zapirajo mehko in tiho. Faze zagona in ustavitve lahko individualno nastavite. Turbo hitri Hörmann pogoni garažnih vrat zagotavljajo hitro in tekoče odpiranje ter zapiranje vaših garažnih vrat.

Pogon SupraMatic zagotavlja do 50% večjo hitrost odpiranja sekcijskih garažnih vrat, kar pomeni večjo varnost in manj stresa pri dovozu v garažo, ki leži ob zelo prometni cesti. Certificirani Hörmann pogoni garažnih vrat so optimalno usklajeni s Hörmann sekcijskimi garažnimi vrati ter preizkušeni in certificirani pri uradu TÜV Nord v skladu z Direktivo TTZ „Protivlomna zaščita za garažna vrata“.

Garažni pogoni
Dvoriščnih vrat

Galerija slik

Oddajte povpraševanje

Ime*
Priimek*
Telefonska številka*
E-poštni naslov
Zanimam se za:*
Želim tudi montažo vrat:*
Sporočilo*
Z vnosom svojih osebnih podatkov se strinjate s tem, da jih bomo obdelovali skladno z veljavno zakonodajo in politiko zasebnosti. *