info@m-gorsek.si

Petrovče 225, 3301 Petrovče.

Izdelki po naročilu

Pogoni vrat Hörmann

Pogoni vrat Hörmann

Varni Hörmann pogoni. Samo pri Hörmannu imajo garažna vrata serijsko vgrajeno varovalo pred nasilnim dvigovanjem. Ko so vrata zaprta se varovalo avtomatsko zaskoči...
Garažna vrata Hörmann

Garažna vrata Hörmann

Ponujamo vam veliko opcij izvedbe in odpiranja garažnih vrat. Kaj pa so prednosti Hörmann garažnih vrat? -Visoka kakovost-Toplotna izolacija-Protivlomna funkcija-Zvočna izolacija.
Industrijska vrata Hörmann

Industrijska vrata Hörmann

Hörmann industrijska vrata in pogoni so optimalno usklajena s Hörmann nakladalno tehniko. Dobili boste logistično rešitev, ki glede toplotne učinkovitosti in funkcije izvrstno ustreza vašim zahtevam.
Krilna vrata Hörmann

Krilna vrata Hörmann

Krilna vrata za vse in vsakogar. Vseeno je, če gre za novogradnjo ali posodobitev, Hörmann vam nudi prava krilna vrata za vse prostore v hiši. Krilna vrata za vse hišne prostore.
Notranja vrata Hörmann

Notranja vrata Hörmann

Ponujamo vam LESENA in ZASTEKLJENA notranja vrata Hörmann. Izbirate lahko med 6 linijami BaseLine  DesignLine, DesignLine Concepto, ClassicLine,...
Vhodna vrata Hörmann

Vhodna vrata Hörmann

V ponudbi najdete vse od klasičnih modelov, do tistih bolj modernih in stilsko dovršenih. Vhodna vrata Hörmann so trpežna in visokokakovostna.