info@m-gorsek.si

Petrovče 225, 3301 Petrovče.

Pogosta vprašanja in odgovori

Za vas smo pripravili nekaj najbolj pogostejših vprašanj in odgovorov.

Kadar se odločate za nakup vrat, pogosto pride do dileme katera vrata so primerna za vas. Prodajalec vas bo vprašal katera vrata bi želeli imeti, desna ali leva?

Na sliki lahko vidite slikovni prikaz - v katero smer se odpirajo vrata  - ali so desna ali leva – po tečajih  – VEDNO SE POSTAVIMO na vidno stran tečajev, če vidite tečaje na desni strani so to vrata z desnim odpiranjem  (odpirajo se proti vam).

Miha Goršek pravi takole:

» Z vidika kupca je dobro premisliti za kakšno rabo potrebujete vrata, kaj vam je najbolj pomembno – ali je to, da so dovolj visoka, široka, frekvenca prehajanja – število odpiranj na dan, hitrost odpiranja, vrednost izolativnosti, varnost, cena, …

Na podlagi želja in povedanega s strani kupca, lahko tudi mi lažje predlagamo in svetujemo najboljšo opcijo.

Naj vas nič ne skrbi, mi smo tukaj za vas, upoštevali bomo vaše želje, tako, da boste zadovoljni. 

 Na nas je, da smo pozorni na vse detajle, zato zaupajte našim nasvetom in znanju. »

Odprtina mora biti pripravljena tako, da so naležne površine fino obdelane za lažjo in bolj kvalitetno montažo vrat. 

Če želimo, da bo po montaži čim manj nepotrebnega dela – kot je obdelovanje špalet, odprtine,…potem svetujemo, da so zid in špalete v »vagi«.

V primeru, da je potrebno postaviti podkonstrukcijo za montažo vrat, izberite masivne materiale – kot je jeklo ali les, prav tako pa naj bodo le-ti fiksno pritrjeni.

Del vsakih vrat so gumijasta tesnila, ki se lahko čez čas zaradi neustreznega vzdrževanja začnejo trgati, odstopati, svaljkati, izgubijo prožnost. Da preprečimo vse našteto je dobro 1x do 2x na leto posprejati tesnila s silikonskim sprejem, tako tesnilom tudi podaljšamo življenjsko dobo. Prav tako pa boste opazili, da bodo vrata delovala brezhibnotišje, lažje se bodo odpirala in zapirala,… 

Pri garažnih vratah pa je priporočljivo ležaje na koleščkih 1x letno namazati z mast sprejem oziroma oljemImate kakšno posebno vprašanje?

Z veseljem vam svetujemo in odgovorimo na vsa vaša vprašanja.

Kontaktirajte nas in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili. Lahko nas tudi pokličete. 

MATIC GORŠEK

Direktor

Telefonska št.

031 561 881

E-poštni naslov

matic@m-gorsek.si

MIHA GORŠEK

Direktor

Telefonska št.

031 263 777

E-poštni naslov

miha@m-gorsek.si