info@m-gorsek.si

Petrovče 225, 3301 Petrovče.

NAVOJNA GARAŽNA VRATA – ROLO

Navojna garažna vrata Hormann, se navijejo oziroma zložijo v kaseto za rolo - konzolo, tako vam v garaži ostane več prostora. Odpirajo se navpično.

Profil rolo garažnih vrat RollMatic je iz izredno kakovostnega, korozijsko zaščitenega aluminija in serijsko opremljen z modreno Hormann pogonsko tehniko.

Montaža navojnih garažnih vrat - pred odprtino

Pri garažah z minimalno preklado in/ali minimalnim prostorom za stransko pritrditev, so vam na voljo vrata RollMatic tudi kot zunanja navojna vrata, za montažo pred garažno odprtino. V paketu z vrati je dobavljen tudi pogon, ki je vgrajen v konzoli.

Zasteklitveni elementi rolo vrat

V kolikor bi si želeli v vaši garaži malce več naravne svetlobe, vam zasteklitveni elementi omogočajo prav to. Vgradna okna so različnih oblik in dimenzij. Rolo vrata imajo lahko največ 10 profilov z zasteklitvijo.

Prezračevalne rešetke rolo vrat

Prezračevanje garaže preprečuje pojav plesni. Pri rolo vratih vam nudimo enostavno rešitev, to so prezračevalne rešetke iz obstojne plastike, ki so razporejene po celotni širini profila navojnih vrat. Vrata lahko imajo največ 10 profilov s prezračevalnimi rešetkami.