info@m-gorsek.si

Petrovče 225, 3301 Petrovče.

DVIŽNA GARAŽNA VRATA BERRY

Pri dvižnih vratih Berry se odpira celotno vratno krilo v kosu, tako se dvigne pod strop. Vrata odlikuje kakovost, varnost in udobje naprednih tehnologij.

Fleksibilni zaščitni pokrovi nad dvižnimi ročicami oziroma vzvodi poskrbijo za visoko stopnjo zaščite pri dvižnih vratih Berry. Le-ti prekrijejo nevarna mesta, tako se posledično zmanjša nevarnost zmečkanin ali ukleščenja. Tako visok varnostni standard imajo samo dvižna vrata Hormann.

Varovanje pred padcem

Zaradi sistema z večkratnim vzmetenjem, so vrata zavarovana pred padcem. V primeru, da se zlomi katera od vzmeti, varujejo vrata pred padcem še ostale vzmeti. Razdalja je med zavoji vzmeti tako minimalna, da so tudi otroški prsti zavarovani pred ukleščenjem.

Varovanje pred vlomom

Edinstveni zapah z vrtljivim zatikom pri dvižnih vratih Hormann fiksno pritisne vogale krila vrat na okvir in s tem bistveno varneje zapahne vrata kakor običajni paličasti zapahi. Dvigovanje vrat tako sploh ni možno.

Zapiranje dvnižnih garažnih vrat Berry

Dvižna ročica pritisne vrata v času zapiranja tesno na podboj. To izključuje vsako režo med vrati in okvirjem. Vrata so tako na vseh straneh tesno zaprta.